Благотворителен базар на ВМС събра над 3200 лв.

14:23, 14 апр 17 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ръчно изработени сувенири, уникати и вкусни кулинарни изушения бяха разпродадени на благотворителния базар „Великден за всички“, организиран в Пункта за базиране Варна. Каузата – да бъде оказана подкрепа на деца на военнослужещи в неравностойно положение, събра в спортната зала на формированието униформении цивилни служители от Варненския гарнизон, кметове и представители на местната власт, приятели на военните моряци.

Присъстващите бяха поздравени от командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев, областния управител Тодор Йотов, отец Георги от Варненската и Великопреславска митрополия, заместник-кмета на Варна Коста Базитов и Надка Никова от кметството на село Сушица. Представители на танцов клуб „Фолклорни ритми” и ВВМУ „Н.Й.Вапцаров” изнесоха кратка артистична програма, след което домакинът на събитието капитан I ранг Георги Георгиев обяви базара за открит.

Щандовете базара бяха отрупани с изделия на съмишленици от военни формирования на Варненския гарнизон и на дългогодишните приятели на Пункта за базиране Варна от с. Сушица. Събраните средства са 3223,69 лв., съобщиха от щаба на ВМС. Те ще бъдат разпределени и преведени по сметките на осем нуждаещи се деца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама