Продават с отстъпка билети за Виртуозите на Ла Скала

18:02, 14 апр 17 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Специален празничен жест на организаторите на Европейския музикален фестивал е в сила от днес до 17 април. Той дава изключителен шанс на меломаните да се снабдят с последните добри места за първия концерт на знаменитите Виртуози на миланската Ла Скала във Варна на промоционална цена - с 10 лв. по-ниска от номинала.

Виртуозите идват в морската столица на 30 април по покана на Фондация Елит - ЛИК за голям концерт в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център. Музикалното събитие е под патронажа на Италианския културен институт - София. Концертът ще започне в необичаен за България късен час - от 21 ч.

Варненската публика ще се срещне с най-изявените музиканти от оркестъра на миланската Ла Скала – концертмайстори, водачи на групи и солисти в оркестъра. Петнайсетте изключителни музиканти изнасят над 200 концерта годишно. Във Варна те идват с  най-младия концертмайстор в историята на Ла Скала – възхитителната Лаура Мардзадори, едно от най-обичаните млади имена на музикалния подиум в Италия, всеобща любимка на публика и критика. В състава на оркестъра ще видим и две български имена.  

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама