Абсолвенти на НАТФИЗ представят дипломните си спектакли

09:08, 24 апр 17 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Абсолвенти от специалността актьорство за драматичен театър на НАТФИЗ ще представят пред варненска публика днес два от дипломните си спектакли, за да защитят авторитета на българското висше образование. „Три“ и „Те – Jam Session” могат да се гледат с един билет от 19 ч. на сцена „Филиал“ на ДТ „Стоян Бъчваров“.

Гостуването е част от кампанията „Учи в България, завладей света!“, насочена срещу интелектуалната миграция на младите българи. Второто й национално издание обхваща общо 13 града, а Варна е втората спирка от турнето на младите актьори.

В рамките на кампанията се предвиждат и срещи на водещи преподаватели от НАТФЗ с желаещи да се учат в академията. Те са с вход свободен и включват запознаване със специалностите, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2017/2018 г. Предвидени са прожекции на студентско кино, а участниците ще получат безплатни кандидатстудентски материали, справочници и ваучери за 10% отстъпка за посещения на кандидатстудентските групови консултации в София през юни и август.

Във Варна кандидатстудентската среща започва в 9 ч. утре.


 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама