Пускат допълнителни места за Виртуозите на Ла Скала

10:36, 25 апр 17 / Култура 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нови 100 места пред самата сцена на зала 1 отварят домакините от Фестивалния и конгресен център за големия концерт на елитните музиканти от миланската Ла Скала на 30 април във Варна. Договореността е постигната с организаторите на гостуването им от агенция „Елик ЛИК“, след като са изчерпани всички билети за партера.

Новите места са на 5 реда точно пред сцената и ще осигурят най-пряк визуален контакт с изпълнителите. Те са на цени от 60, 70 и 80 лева. Ограничен брой билети от 60 лв. има за балкона на залата.  

Организаторите напомнят на всички, които са закупили вече билети, че началният час на концерта е доста необичаен за България – 21:00.

Формацията, известна като Виртуозите на миланската Ла Скала, включва 15 музиканти – концертмайстори, водачи на групи и солисти. Всяка година те изнасят по цял свят над 200 концерта. В състава им ще бъде и най-младият концертмайстор в историята на Ла Скала –Лаура Мардзадори.

Музикалното събитие е под патронажа на Италианския културен институт - София. Концертът е от фестивалния цикъл „Великите оркестри на Европа“, част от ХІV Европейски музикален фестивал във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама