Затварят за автомобили варненски площади и булеварди

16:41, 23 май 17 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Централни улици и булеварди във Варна ще бъдат затворени за автомобили във връзка с честването на Деня на българската просвета и култура и славянската писменост. Ограниченията са описани в заповед на кмета Иван Портних и започват още тази вечер – от 19,30 ч. в района на спирка „Козирката“, където ще се строи трибуна за утрешния празник.

Във връзка с техническото обезпечаване на програмата утре от 7,50 ч. до приключването й ще бъде преустановено автомобилното движение по площад „Св. св. Кирил и Методий“. Заради тържествата и празничното шествие от 10 до около 12,30 ч. няма да се движат автомобили по бул. „Христо Ботев“ - от кръстовището с ул. „Кракра“ до кръстовището с ул. „Бачо Киро“; бул. „Владислав Варненчик“ - в отсечката от кръстовището с ул. „Отец Паисий“ до пл. „Св. св. Кирил и Методий“; бул. „Мария Луиза“ - от пл. „Св. св. Кирил и Методий“ до кръстовището с бул. „Сливница“; бул. „Осми приморски полк“ - от кръстовището с бул. „Сливница“ до кръстовището с бул. „Цар Освободител“; бул. „Княз Борис I” - от кръстовището с бул. „Цар Освободител“ до кръстовището с бул. „Сливница“; бул. „Сливница“ - от сградата на Община Варна до кръстовището с бул. „Княз Борис I”.

Затворени за автомобили ще бъдат и ул. „Братя Миладинови“ - от кръстовището с бул. „Осми приморски полк“ до кръстовището с бул. „Княз Борис I”, и ул. „Македония“ - от кръстовището с бул. „Осми приморски полк“ до кръстовището с бул. „Княз Борис I”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама