Джонас Блу и Редфу идват за шоуто на варненския плаж

13:24, 25 май 17 / Любопитно 25 561 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

МTV обяви втората вълна от изпълнители, които ще бъдат част от най-мащабното музикално събитие на живо в България. То ще се проведе на 15 юли на варненския плаж, където ще бъде издигната над 80-метрова сцена. Фестивалът ще бъде записан и излъчен по телевизията в целия свят, като по този начин ще постави Варна на световната музикална карта.

Към вече обявените звезди Стийв Аоки, Горгон Сити, Тайни Темпа и Rewire & Varski , които публиката очаква, ще се присъединят Джонас Блу и Редфу. Първият е изпълнител с три платинени сингъла и многобройни мегахитове, класирани на върха на музикалните класации. Британецът създава модерното звучене на лятото и хитовете му „Fast Car“, „Perfect Strangers“ и „By Your Side“ са световните летни саундтракове. Това е първото посещение на Джонас Блу в България, съобщиха организаторите.

За първи път на живо у нас ще пее и Редфу, един от членовете на LMFAO. Той е награждаван рапър от Америка, текстописец и актьор, тотална световна сензация. Редфу записа някои от най-успешните хитове в класациите за всички времена, сред които „Party Rock Anthem“, „Sexy and I Know It“ и „Let’s Get Ridiculous“.

От българските изпълнители към международните артисти ще се присъединят Поли Генова и дуетът Pavell & Venci Venc’.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама