Емил Конрад идва във Варна с „Изкуството да бъдеш мързелив“

11:36, 28 май 17 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След невероятния успех на премиерата в София през есента на миналата година комедийното шоу на Емил Конрад „Изкуството да бъдеш мързелив“ се пренася в още четири града, сред които и Варна. Срещата на най-популярния български ютюбър с тийнейджърите в морската столица ще бъде на 3 юни от 11 ч. във Фестивалния и конгресен център.

С присъщото си свежо чувство за хумор влогърът ще сподели с публиката комични случки, откровени размисли по вълнуващи и актуални теми и гарантирано силни емоции. Очаква се и бляскавата поява на екранната му половинка Силвето.

Подготовката на премиерното шоу вдъхнови влогъра и за едноименната му трета книга – „Изкуството да бъдеш мързелив“. „Самото представление, както и заглавието на книгата, са провокирани от онези моменти в ежедневието, когато в желанието си да спестиш време, средства или усилия се опитваш да си улесниш живота - споделя Конрад. – Тогава мързелът се превръща в изобретателност, находчивост и креативност и в крайна сметка се оказва полезен. Е, както с всичко останало, въпросът винаги е в мярката.“

Разбира се, след шоуто Емил ще отдели време за снимки и автографи, с които да благодари на зрителите. Организаторите напомнят, че съгласно законовите разпоредби лица под 14 г. следва да бъдат придружавани от пълнолетен. Деца до 3 години се допускат безплатно без право на седящо място и с пълнолетен придружител.

Турнето „Изкуството да бъдеш мързелив“ на Емил Конрад се организира от издателство „Егмонт“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама