Филип Киркоров пее в родна Варна през септември

18:28, 21 юни 17 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С 80 артисти, подбрани с кастинги в цяла Русия, идва у нас поп звездата Филип Киркоров. България е част от световното му турне с шоу спектакъла „Я“ (в превод от руски „Аз“) - високотехнологична програма с продължителност 150 минути, зад която стоят режисьорите

Франко Драгоне и Павел Брюно, създали заедно пет проекта на Цирк Дю Солей и бляскавото шоу на Селин Дион „A New Day”. Хореограф е американецът тони Теста, работил с Маойкъл Джексън, Джанет Джексън, Кайли Миноуг, архитект е белгиецът Маркос Винал.

Освен родната си Варна, където ще пее на 19 септември в Двореца на културата и спорта, „кралят“ на руската поп музика ще посети Русе, Бургас, Пловдив и София.

Художник на осветлението е Алан Лорти от Канада, режисирал осветлението на Роберт Лепаж, Едуард Лока, Лара Фабиан и мюзикъла „Нотр Дам де Пари”, Музикален директор е французинът Иван Кассар, който е работил с Лара Фабиан и Джони Холидей.

Филип Киркоров е най-продаваният руски изпълнител, който никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България. Роден е на 30 април 1967 г. във Варна, в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама