Предадоха на съд изнасилвач на 17-годишна

15:41, 23 юни 17 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Районната прокуратура във Варна предаде на съд 29-годишния Стефан Б. Той ще отговаря за изнасилване и блудствени действия със 17-годишно момиче, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура.

На 16 февруари тази година около 19,45 ч. на път към автобусна спирка, където имала среща с приятелката си, пострадалата ученичка минала по пътека между два хипермаркета във Варна. Зад храстите забелязала мъж, който бил с маска с прорези на очите и устата и с качулка. Малко по-късно мъжът неочаквано я хванал за ръцете.

Момичето направило опит да се освободи от нападателя, но не успяло. За да не вика, мъжът запушил устата й с отскубната трева с пръст и въпреки молбите й извършил блудствени действия. След това изнасилил девойката и избягал.

Направената ДНК-експертиза по делото уличава извършителя, чийто ДНК-профил напълно съвпада с този на Стефан Б. Той е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“ от 1 март. Предстои делото срещу негода бъде насрочено за разглеждане в Районния съд във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама