Избират директори на четири детски градини

17:53, 24 юни 17 25 682 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Конкурс за директори на четири детски градини обяви Община Варна. Търсят се ръководители за ДГ №37 „Пламъче“, ДГ №23 „Иглика“ и ДГ №42 „Българче“ във Варна, както и за ДГ №51 „Ран Босилек“ в с. Константиново.

Кандидатите трябва да са български граждани със завършена образователно-квалификационна степен на висшето образование „бакалавър” или “магистър”, със специалност по педагогика с присъдена професионална квалификация „педагог“ и/или “детски учител“, „детски и начален учител“ или със специалност от друго професионално направление с присъдена квалификация „учител“ и допълнителна квалификация „детски учител“. Учителският им стаж трябва да е минимум 5 години, да не са лишени по съдебен ред от право да управжняват учителска професия, да не са дисциплинарно уволнявани, да не страдат от заболявания или отклонения, които застрашават живота или здравето на децата.

Срокът за подаване на документи е 21 юли в деловодството на Община Варна. Конкурсът ще се проведе в два етапа . В първия в рамките на 3 астрономически часа кандидатите ще разработват писмено програма за развитието на детската градина за период от 1 година. Вторият е интервю, като по време на събеседването кандидатите могат да носят и ползват необходимите им нормативни документи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама