Безплатно парти за Джулая подгрява Варна за шоуто на MTV

15:21, 26 юни 17 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от най-големите сцени, строени някога в България, ще бъде вдигната на Южния плаж във Варна за шоуто MTV Presents Varna Beach, което предстои на 15 юли. Това става ясно от визуализацията, разпространена от пестеливия на информация екип на MTV International.

Сцената ще бъде с дължина 70 метра и височина 15 метра, оборудвана с технически елементи от последно поколение, с най-добрите аудио и видеоефекти. Предвидени са хиляди светлини, екрани и мощни тонколони, като движението на звука ще може да се проследи със специална 3D проекция.

MTV Presents Varna Beach ще бъде най-голямото музикално и медийно събитие, което се е провеждало в България, както и най-мащабният концерт на живо за 2017 г. Шоуто ще бъде заснето от множество HD TV камери, а специалното видео ще бъде излъчено по целия свят.

Фестивалът ще продължи повече от 12 часа, а на сцената ще забавляват многохилядната публика повече от 10 изпълнители. Сред тях са Стийв Аоки, Тайни Темпа, Горгон Сити, Джонас Блу, Редфу и Rewire & Varski, подкрепени от Pavell& Venci Venc’ и Поли Генова, а организаторите обещават скоро да обявят и други очаквани световни звезди.

Билетите се продават на промоционални цени от 69 лева до края на този месец както онлайн, така и в различни обекти – в специалните офиси в центъра на Варна, НДК в София, Фестивален и конгресен център – Варна, бензиностанции OMW, книжарници Orange, Grand Mall във Варна, офисите на Eventim и Ticketportal. От 1 юли цената на билет става 79 лева, а след 7 юли – 88 лева. Деца на и под 5 години нямат нужда от билет. Децата под 14 г. трябва да се придружават от възрастен, като всеки възрастен може да придружава до три деца.

Абсолютно безплатен ще е достъпът до първото подгряващо подгряващо парти на MTV, което ще нажежи настроението. То ще бъде на 30 юни в CaLnibani beach bar и за него пристига международният екип на Club MTV, който смята да посрещне Джулай морнинг заедно с феновете на варненския плаж.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама