MTV подгрява Варна за голямото плажно шоу

07:35, 30 юни 17 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С голямо плажно парти с вход свободен тази вечер международният екип на Club MTV подгрява Варна за най-голямото музикално събитие на годината - MTV Presents VarnaBeach. Купонът започва в 21,30 ч. в CaLnibani beach bar и ще завърши с посрещане на Джулай морнинг на варненския плаж.

Това е само увертюра към предстоящото плажно шоу на Южния плаж на 15 юли. За него край морето ще бъде построена една от най-големите сцени, вдигани у нас, с дължина 70 метра и височина 15 метра, оборудвана с технически елементи от последно поколение, с най-добрите аудио и видеоефекти. Предвидени са хиляди светлини, екрани и мощни тонколони, като движението на звука ще може да се проследи със специална 3D проекция.

MTV Presents Varna Beach ще бъде най-голямото музикално и медийно събитие, което се е провеждало в България, както и най-мащабният концерт на живо за 2017 г. Шоуто ще бъде заснето от множество HD TV камери, а специалното видео ще бъде излъчено по целия свят.

Фестивалът ще продължи повече от 12 часа, а на сцената ще забавляват многохилядната публика повече от 10 изпълнители. Сред тях са Стийв Аоки, Тайни Темпа, Горгон Сити, Джонас Блу, Редфу и Rewire & Varski, подкрепени от Pavell& Venci Venc’ и Поли Генова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама