Искат постоянен арест за наркодилър, пострадал при бягство от полицаи

11:12, 30 юни 17 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С постановление на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна за срок до 72 часа е задържат 34-годишният Георги В. Той е привлечен като обвиняем за държане без надлежно разрешение на наркотични вещества, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна. Днес държавното обвинение ще внесе ще внесе искане за определяне на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ във Варненския окръжен съд.

На 26 юни около 18,10 часа е била извършена полицейска проверка на автомобил „Хонда“, управлявана от обвиняемия. На задната седалка в автомобила в пластмасова кутия са намерени пакетчета със суха тревиста маса, електронна везна, мелничка и пакетче с кристално вещество. Водачът и неговият спътник – 30-годишният Даниел Г. от Варна, са задържани за срок до 24 часа.

При задържането Георги В. побегнал и влязъл в района на пристанище Варна. Прескочил последователно две огради, но паднал, наранил се и бил настанен под полицейска охрана в болницата.

Направената експертна справка на откритите наркотични вещества установила, че тревистата маса е марихуана с тегло 32,53 грама, а кристалите са амфетаминопроизводна субстанция с тегло 0,08 грама.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама