Млад фокусник подарява безплатно магическо шоу за Варненци

11:00, 02 дек 17 25 500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фокусникът Арсен ще зарадва варненци с безплатно магическо шоу. Подаръкът за жителите и гостите на морския град е дело на организаторите на арт фестивала „Сръчко“, който ще се проведе през целия месец декември във Фестивалния и конгресен център.

Илюзионното шоу с участието на ученика на Астор ще е на 3-ти декември (неделя) от 15 часа.

На 29 години от Варна. Усмихнат и позитивен млад мъж, който радва малки и големи със своите фокуси.

По време на арт фестивала „Сръчко“ всички варненци ще могат да се докоснат до ръчно изработените произведения на изкуството от 80 майстори от България и чужбина - Русия, САЩ, Украйна, Куба, Германия. Очите ще радват сваровски бижута и сребро, изделия от мед, коледни лампи, тъкани изделия, декупаж, макреме, картини, плетива, бижута, картички и десетки други красоти.

Куп други изненади са подготвили организаторите на хитовия фестивал за ръчно изработени изделия „Сръчко“. Ще има обособен безплатен детски кът, където момченцата и момиченцата ще могат да се забавляват на воля.

Дядо Коледа също ще пристигне специално за фестивала. Така всеки родител без да заплаща такса ще може да му остави подарък, който в уречен ден и час добрия старец ще връчи на детето.  

Фестивалът „Коледен Сръчко“ ще бъде отворен всеки ден от 11 до 19 часа.

 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама