Smokies с юбилеен финален концерт във Варна

15:00, 07 яну 18 / Култура 25 448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През 2018-та рок легендата SMOKIE, едни от основателите на поп и глейм рока, имат юбилей 55 години на световната музикална сцена. На 8.02 в ДКС Варна SMOKIE ще отпразнуват своя рожден ден с грандиозен юбилеен и финален за България концерт. Музикантите разкриват, че искат да споделят този значим момент с всички свои фенове.

Всички билети за концерта във Варна са по 30лв и ВИП 40лв. Това е комплимент от SMOKIE към българската публика. Остава само месец до голямото събитие, до концерта на годината. Една от най-обичаните рок групи на всички времена ще празнува рождения си ден във Варна. Организаторите споделят, че подготвят страхотна изненада за SMOKIE, в която ще участва цялата публика. Подробностите ще бъдат разкрити в деня на концерта. Подготовката за посрещането на групата като ВИП гост на град Варна вече започна. Предстоят и още изненади около това голямо събитие, толкова емблематично за поколения наред.

Билети по 30лв. и ВИП 40лв. можете да намерите на касите на ДКС Варна, Фестивален и Конгресен Център, OMV, Office 1, Orange, На Тъмно, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg. 



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама