Летище Варна обяви графити конкурс за една от сградите си

11:00, 07 яну 18 / Любопитно 25 624 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

20 екипа се борят за гласа на публиката и за номинация да участват в графити конкурса, който летище Варна обяви за да даде нов облик на една от сградите си.

Гласуването за наградата “Изборът на публиката” става чрез интернет страницата artairportchallenge.com и всеки желаещ може да подкрепикандидатствалите автори до 14 януари, включително. Любимецът на публиката ще получи шанс автоматично да премине към втория етап на конкурса и да представи авторски проект за летищната сграда.

От всички кандидатствали, индивидуално или в група, пет екипа ще бъдат избрани да представят авторски проект и, от тях, един ще има възможност да осъществи проекта си на пролет. Петимата автори ще бъдат излъчени чрез жури и ще получат хонорар от 1000 лева за изготвяне на проекта. Организаторите осигуряват всички нужни материали за изготвяне на визуалните предложения, а финалистът ще получи 8500 лева за изпълнение на проекта. Повече информация относно журито, критериите, наградите и правилата на конкурса, заинтересованите могат да научат на artairportchallenge.com.



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама