Отличават топ пилотите на морската столица

11:00, 28 яну 18 25 494 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

За поредна година в последната неделя на януари Варна ще събере на едно място майсторите на волана и високите скорости, които през отминалата година са отбелязали емблематични постижения в автомобилния спорт. Церемонията, на която за 14-и път ще бъдат връчени Годишните автомобилни награди – Варна, ще започне днес от 16:00 часа, а мястото, където Автомобилист №1 на морската столица за 2017 година ще вдигне над главата с купата на победителя, по традиция ще е Пазарът на Мол Варна ЕАД.

Морската столица е единственият град в България със собствени автомобилни награди. Освен за топ пилота, който ще триумфира с купата на Автомобилист №1 на града, организаторите от „Нептун моторспорт“, „Авто мото ретро клуб – Варна“, СБА и община Варна, са подготвили още много купи и грамоти, с които ще бъдат отличени състезатели от различни автомобилни дисциплини. По традиция награди ще има и за призьорите от ретро рали шампионата.

На церемонията през м.г. с титлата Автомобилист №1 на Варна бе удостоен Николай Гочев - първият българин, станал европейски шампион по офроуд Баха“.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама