Три инцидента с пешеходци във Варна за ден

13:11, 01 фев 18 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три инцидента с пешеходци са възникнали само ден на териротията на област Варна. Инцидентите са станали вчера сутринта, 31 януари, съобщава news.bg като цитира Областната дирекция на МВР в града.

Около 7.40 часа в село Старо Оряхово в областта 44-годишна жена блъска 32-годишна пешеходка. Инцидентът е станал при маневра за десен завой, шофьорът не пропуска пешеходката, която в това време пресичала пътното платно. Пострадалата е получила контузия на лявото коляно, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Около 8.30 часа в град Варна възниква инцидент със сметопочистващ автомобил. На кръстовището между булевардите "В. Левски" и улица "Бреза" 53-годишният водач на сметопочиастващия автомобил прави маневра за движение назад, при което блъска пешеходец, който пресича пътното платно. Вследствие на инцидента е пострадал 87-годишен мъж. Той е получил фрактури на ляво рамо и бедро. Мъжът е настанен за лечение в здравно заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Около 8.55 часа на територията на областния град възниква още едно произшествие с пешеходец. 58-годишен водач на лека кола преминава на червен светофар и блъска пешеходец, който в момента пресича платното на пешеходна пътека. Вследствие на инцидента е пострадал 33-годишен мъж. При удара той получава фрактура на крака. Той е настанен за лечение в болница без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама