Промяна на движението във Варна

07:30, 14 фев 18 25 788 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с изпълнението на проекта за реконструкция и рехабилитация на канализационна мрежа в селищно образование „Ален мак“ от 14-ти февруари се затваря за движение главната улица през КК "Ален Мак", в участъка от хотел "Детелина" до отбивката за ВСУ - кръстовище с ул."Янко Славчев". Временната организация на движение се въвежда до 15-ти май, съобщават от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

От общинската фирма „Градски транспорт“ и частната „Делтакар“ съобщават, че се въвеждат  маршрутни промени в обслужването на линия 409. Курсовете, които тръгват на и 15, и на 45 минути, и в двете посоки ще се обслужват до и от сп. „Журналист“ . При тези курсове няма да се обслужват спирки „Дървен мост“, „Изгрев“, „Ален мак“ и „ВСУ“ – двупосочно.

Курсовете, които тръгват на кръгъл час и на половин час и двете посоки на автобусна линия 409 ще се обслужва до и от ВСУ по разписание. Тези курсове няма да обслужват спирки „Ген. Заимов“, „Писател“, „Хоризонт“, „Журналист“ – двупосочно.

Вече е отворено за движение на автомобили едното платното на бул. „Владислав Варненчик“ в посока център при кръстовището с ул. „Акад. Андрей Сахаров“ (Автогара). Временната организация бе въведена за една нощ във връзка с изграждането на бул. „Левски“.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама