С безплатни билети компенсират пътниците от влаковете от София за Варна и Бургас

14:30, 01 мар 18 25 1324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

БДЖ ще компенсира всички свои клиенти, които са пътували с нощните влакове № 2627 от София за Варна и № 8627 от София за Бургас. Влаковете престояха няколко часа през нощта поради възникнали технически неизправности в локомотивите, породени от екстремно ниските сутрешни температури. 

До изчакването на подмяната на локомотивите и по време на дълготрайния престой на влака от София за Варна в гара Славяново, служителите от превозния персонал са осигурили одеала на пътниците, а след пристигането в гара Шумен са осигурени храна и топли напитки, съобщиха от БДЖ.

Националният железопътен превозвач ще предостави билет за избран маршрут на пътуване с влак в страната на всички потърпевши от престоя на тези две нощни композиции. Компенсацията може да бъде получена във всяка една гара, като се предостави билета от пътуването с нощните влакове от София за Варна и Бургас.

Движението на влаковете продължава да се извършва в условията на усложнена зимна обстановка. И през днешния ден няма да пътуват композициите в участъците Добрич-Кардам и Самуил-Силистра. Отменени са и пътнически влакове в участъците Бургас-Карнобат-Сливен-Карлово. Композициите, които пътуват на дълги дестинации, се движат със закъснения.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама