София филм фест гостува във Варна

09:00, 17 мар 18 / Култура 25 538 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От вчера до 23-ти март в залите на Фестивален и конгресен център ще се проведе деветото издание на София Филм Фест във Варна В рамките на десет дни фестивалът ще предложи на своите верни фенове 18 от най-новите световно признати ленти на голям екран.

Днес, гостите на фестивала ще могат да прекарат приятни музикални моменти в компанията на музикалната формация Clavexperience с музикантите: Димитър Горчаков – синтезатори, Александър Деянов - Skiller – бийтбокс и Павел Терзийски – глас. Вторият концерт ще се проведе в фоайето на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ от 20:00 часа.

Clavexperience създават авторска музика, като голяма част от нея се ражда на момента. Умелото преминаване през IDM, Trip Hop, Jazz, Reggae, Beats и други стилове, които смесват  представя идеите на трима артисти, съумяващи да изравнят пулса си до абсолютен синхрон и по този начин да изпълнят съзнанието на публиката по нов и освежаващ начин.

Деветото издание на София Филм Фест във Варна ще впечатлява с невероятна селекция от най-награждаваните филми и ще допълни радостта от изживяването със също толкова новаторска и специална музика, представена от едни от най-добрите имена на родната ни музикална сцена.

Билетите за всички филми от програмата са в продажба касите на ФКЦ на редовна цена от 8лв, 6лв. за учащи, студенти и хора в неравностойно положение и 5лв. при закупуване на 5 или повече билета. 



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама