380 геймъри мерят сили на турнир във Варна

17:10, 20 апр 18 / Любопитно 25 525 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Варна става геймърска столица на България тази събота, 21.04., когато се провежда първия от поредицата турнири The Royal Clash 2018. Интересът е огромен, 380 души са записани за участие, очаква се и многобройна публика от фенове. 

Във Варна идва и youtube звездата Слави от The Clashers. Техният youtube канал има феноменален успех с повече от 245 000 абонати и милиони гледания.

„Избрахме Варна за стартов град на The Royal Clash турнир тази година, защото варненските играчи и зрители са сред най-активните и най-запалените", споделя Слави. "От коментарите в нашия youtube канал знаем, че страшно много хора са от Варна и че в този град геймърството е на изключително ниво“, допълни той.

Всеки сблъсък ще се играе като шоу-мач на сцената. Подобаващи техно награди очакват победителите – играчът, завършил на първо място, ще получи Trust GXT 590 Bosi Bluetooth Gamepad, Trust GXT 870 Mechanical TKL Gaming Keyboard, Trust Primo Powerbank 10000 и Trust Soft Sleeve for 10″ tablets. Награди ще има и за класиралите се на второ, трето и четвърто място в турнира.

Специален момент за почитателите на игрите ще бъде фен срещата със Слави от The Clashers. Тогава всеки ще може да връчи лично на Слави свой фен арт, да се снима с него и да обмени мисли с прочутия геймър.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама