Деси Добрева ще представи "Лудо младо " във Варна

15:30, 13 май 18 / Култура 25 677 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ангелогласната и винаги усмихната Деси Добрева представи изключителен, пъстър и много зареждащ авторски спектакъл пред препълнена зала 1 на НДК. Неуморната певица, подкрепена от над 100 артисти на сцената в спектакъла “Лудо Младо”, ще гостува и във Варна на 22 юни в от 19.30 часа в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта.

Билети за събитието вече се продават на касата на залата и на касата на Летния театър във Варна. Ексклузивно можете да ги намерите в интернет на www.ticketportal.bg, а още и в бензиностанции ОМВ, Office1Superstore, книжарници Booktrading. Цената им е от 15 до 40 лева според мястото в залата. 

В зрелищният спектакъл участват много музиканти и танцьори от: трупата на Нешка Робева, брас-бендът на Мишо Йосифов, Стоян Янкулов-Стунджи, Косьо Цеков от ФСБ, Нено Илиев от Romaneno Project, гимнастички от клуб Левски, водещи фолклорни виртуози, народен хор, духовият оркестър “Вива Монтана”, формация “Жестим” и внушителната група от 50 кукери-сурвакари от пернишко. Тази уникална смесица от стилове, събрана в пъстро и неповторимо музикално-танцово и мултимедийно шоу от световна величина, ще достави удоволствие и неповторими емоции и на варненската публика. На 22 юни в зала “Конгресна” на Дворец на културата и спорта - Варна ще чуем любими песни - “Лудо Младо”, “Червената Шапка”, “Кой уши байрака”, “Море Сокол Пие” и много други. Ще видим чаровната певица в различна светлина и едва ли ще останем за дълго по местата си, поканени на голямо българско хоро за финал. Без съмнение, спектакълът е подготвен с много любов за зрителите и феновете на Деси Добрева, която няма как да не бъде усетена!

 

 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама