Емил Радев и Владимир Вълев поздравиха жителите на Ветрино за празника на общината

18:05, 26 май 18 25 689 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini


Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и варненският народен представител от ПП ГЕРБ Владимир Вълев бяха сред официалните лица на празника, с който община Ветрино отбеляза 39 години от създаването си. Сред гостите на тържеството бяха и кметовете на Девня Свилен Шитов и на Вълчи дол Георги Тронков. 
„Всичко, което правим в нашите села и в делника, и в празника има смисъл само заради хората в тях. Хората в общината са това, с което най-много се гордеем”, каза в приветствието си кметът на Ветрино д-р Димитър Димитров. Той пожела на всички жители на общината да следват примера на предците си и да бъдат „единни и сплотени, заедно да празнуват, но и заедно да споделят трудностите и успехите”. „Нека да работим за авторитета на общината, да я превърнем в достойно място за живот, в приветлив и гостоприемен дом за нас и нашите деца”, призова кметът.  
„Общини като Ветрино са гръбнакът на българската народност – пазят традициите и ги предават от поколение на поколение. Тяхното популяризиране има своето важно значение и в контекста на българското председателство на Съвета на ЕС, когато страна ни е в центъра на вниманието на 500 млн. европейски граждани”, заяви евродепутатът Емил Радев. Той изтъкна, че с усилията на кмета Димитър Димитров и на неговата администрация, както и на всички жители на общината Ветрино  става все по-добро място за живеене. „Това са усилия, които правителството подкрепя и за които е готова да съдейства и групата на ГЕРБ/ЕНП в Европейския парламент”, категоричен бе Радев.  
„Прекрасно е, че тук виждам толкова много млади хора.  Наша отговорност е те да растат, да се образоват тук, да останат да живеят в общината и в България. Техният труд и енергията им са гаранцията, че България ще просперира”, каза още Емил Радев. Към пожеланията му за здраве и благоденствие за всички жители и гости на Ветрино се присъедини и народният представител Владимир Вълев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама