Цените за чадъри и шезлонги на плажа във Варна няма да поскъпват

19:30, 21 юни 18 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цените на шезлонгите и чадърите по варненските плажове няма да поскъпват това лято. И тази година те са като миналата - между 2 и 20 лева. За гостите на най-големите хотели край Варна плажните принадлежности са безплатни и са част от ол инклузив пакета.

Най-ниски са цените на плаж „Кабакум - Север" край Варна, където за шезлонг и чадър се плаща по 2 лева. На съседните „Кабакум - Централен" и „Русалка", цените са по 2-3 лева по-високи, съобщава БНТ.

Най-високи и тази година остават цените на плаж "Светите Константин и Елена - Север", където чадърът струва 20 лева, а шезлонгът - 10. В съседният до него плаж те се предлагат на три пъти по-ниска цена. 

Цената на сянката на градските плажове остава непроменена тази година - чадър и шезлонг струват по 5 лева. По 10 лева за плажни принадлежности плащат летовниците на плажа в курорта "Златни пясъци". 

Стриктно се спазват изискванията каква част от плажната ивица да бъде платена, защото проверки се извършват всяка седмица, казват спасителите на плажовете край Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама