Успешно приключи едномесечната кампания „Спирка за разкази“ във Варна (СНИМКИ)

17:00, 25 юни 18 / Култура 25 815 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В края на юни приключи кампанията „Спирка за разкази“. Проектът, осъществен с финансовата подкрепа на Фонд „Култура“ на Община Варна, в продължение на месец (от 21-ви май до 17-и юни) публикува 16 разказа на 6 централни спирки на градския транспорт във Варна.

В началото на месец май от сдружението поканиха всички творчески настроени жители и гости на Варна да изпратят тяхната интерпретация на темата „Още 5 минути“ в до 250 думи. По време на кампанията бяха получени над 60 разказа, 16 от които подбрани да бъдат показани на спирките „Козирката“, „Общината“ (в двете посоки), „Площад Съединение“, „Чаталджа“ и „Полиграфията“. 

Всички разкази могат да бъдат видени и на специално създадена интернет страница на проекта www.spirkazarazkazi.bg

Равносметката е повече от положителна – над 2000 уникални посещения на сайта през периода на кампанията, над 20 000 потребители на социалните мрежи са имали възможност да се запознаят с разказите и възторжени отзиви от гражданите и гостите на града.

От Сдружение „Кашалот“ се надяват проектът да продължи и в следващите месеци след намирането на необходимата подкрепа и финансиране.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама