Майстори на уникати от Европа и САЩ се събират във Варна

10:30, 14 юли 18 25 508 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Занаятчии от Европа и САЩ се събират във Варна. Те идват за втория фестивал и базар "Сръчко". Той ще се проведе от 14 до 23 юли в Морската градина  - между "Раковината" и Морското казино.

За летния базар организаторите са подготвили богата програма от демонстрации, танци, песни. Школи по танци и изкуства ще демострират: зумба, карате, песни, балет, театър и др. В базара ще се включат фондация SOS детски селища, както и Карин Дом. Двете фондации ще събират средства за техни програми по време на базара.
Всички варненци и гости на града ще могат да се докоснат до невероятен асортимент, приготвен от над 180 изложители.

Богатството е уникално: детски книги, щамповани тениски, колиета, гривни, обеци, пръстени, аксесоари за коса, естествени камъни, сувенири от естествени камъни, кактуси и арт аранжировки, козметика, декорация върху храна (пилета от яйца и тн.), рисувано стъкло, бижута и пластики, стъклени фигурки, млечни продукти, детски дървени играчки и керамика, звездно цвете, боди арт, колиета с имена, стъклена, кристална и метална бижутерия, аксесоари за коса и дрехи, посребрени реплики на стари български накити, стъклена бижутерия, декупаж, икони, картини, чанове, ножове и българска шевица, ръчно изработени реплики на музикални инструменти под формата на сувенир, чанти, значки, дървени миниатюрни къщички за деца, сувенири от филц и текстил, изделия от дърво, бижута от цветя, кукли, бижута от полимерна глина, карвинг свещи, кукери, скрапбукинг, бебешко плетиво, билкови мехлеми, тъкани черги и много, много други. Всичките изделия са ръчно изработени уникати.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама