Започна записването за градската игра "Шеметна Варна''

15:30, 07 авг 18 25 579 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започна записването на отборната градска игра "Шеметна Варна". То се провежда за осма поредна година и това лято ще бъде на 25.08 под надслов ''Уга-буга''.

В "Шеметна Варна" отбори от трима и четирима души премерват сили срещу останалите участници като преминават през дузина пунктове, разпръснати из Морската градина, и изпълняват заданията на тях. Целта на играта е да се открие финалът, а най-добре представилите се отбори вземат награди.

Състезанието е подходящо за хора на възраст 18-40 години. Заданията по пунктовете са от различен тип: физически, логически, за креативност и добра комуникация. Чрез успешното изпълняване на дадено задание, отборът получава парче от крайния пъзел, който разкрива къде е финалът, предаде БНР.

''Шеметна Варна'' започва като проект на Ротартакт клуб ''Варна-Евксиноград'' и се организира изцяло на доброволчески начала. Таксата за участие е 5 лева на участник, а събраните пари отиват за организиране на състезанието и осигуряване на награди за победителите. Състезанието се организира и с подкрепата на спонсори, които осигуряват награди за победителите, материали по заданията и почерпка за награждаването. Тази година сред спонсорите са Регионалната библиотека ''Пенчо Славейков'', BulMag, Dance Club Amor и Студио 21.

Записването за участие става тук, а повече информация за състезанието може да намерите и във Facebook– където към момента 800 човека са проявили интерес към събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама