Български плаж в топ 20 на летните парти дестинации

13:00, 12 авг 18 / Любопитно 25 1709 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Централният плаж на Златни пясъци е попаднал в класация за едно от 20-те най-добри места за парти в света. Редом до испански и тайландски парти плажове, първата платформа в света за оценка на курорти beach-inspector.com препоръчва известни заведения в Златни пясъци, подходящи за незабравими летни дни.

Плажът получава ниски оценки за възможностите за упражняване на водни спортове, но все пак се препоръчва гмуркането. Освен това е ниска оценката за толерантност към представители на ЛГБТ общността, както и за притежателите на кучета.

Още един български плаж е отличен, но в друга категория – „традиционна почивка“. Това е плажът „Венид бийч“ в Свети Влас. Според „плажните инспектори“ плажът е малък, но има достатъчно място за почивка, разнообразни заведения и училище по сърфинг. Висока оценка получаваме и за романтичната атмосфера и чистите пясък и вода.

„Плажните инспектори“ са проучвали 1595 плажа в продължение на 3 г. Оценяващите остават поне по 2 дни на определен плаж, правят снимки и видео и проучват мнението на посетителите на място. Категориите са 5 – освен за парти и за почивка, „Ах плажове“ със спираща дъха гледка, водни спортове и специална награда за малки, но живописни плажове, пише Economic.bg.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама