Наградиха поредния стопанин, регистрирал кучето си в кампания на Община Пловдив

15:14, 16 юни 15 / Любопитно 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Димитър Аргиров от пловдивския район "Западен" е поредният късметлия, който бе награден за това, че е регистрирал домашното си куче. Мъжът е собственик на двама любимци, които е осиновил от приюта. Едното куче е на три години, а другото – на три месеца. Като подаръци за своите четириноги приятели Димитър получи пълен комплект аксесоари – флекси, гребен, легло, козметика, пинсети за кърлежи, медальон и адресник лично от кмета на района Димитър Колев.

Щастливият стопанин бе видимо развълнуван. Той призова хората да променят отношението си към животните и да гледат на тях с любов и уважение. 

Припомняме, че в началото на април Община Пловдив стартира кампания под надслов "Регистрирай куче и спечели награда". Целта на инициативата е да стимулира активността на собствениците на четириноги да декларират в администрацията притежаването на куче.  До момента са изтеглени трима печеливши, като двама от тях са жители на район "Западен".

Инициативата е по повод Международния ден на безстопанствените животни – 4 април и ще продължи до 30 октомври. В този период ще бъдат раздадени общо 10 награди – 8 комплекта от споменатите аксесоари и 2 комплекта услуги за кучета, които включват пълен набор от хигиенни процедури за домашния любимец. Единственото условие към собствениците на кучетата е животните да са идентифицирани с микрочип.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама