Изпратиха Борис Годжунов в последния му земен път (галерия)

16:48, 16 юни 15 / Култура 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Един прекрасен човек си отиде. Прекрасен приятел, баща, съпруг и невероятен изпълнител. Това е загубата не само на нас, колегите и приятелите, и най-вече за семейството, но и за цялата българска гилдия. Защото това беше човекът с един от най-прекрасните гласове, които са се раждали, сподели Етиен Леви на поклонението на големия български естраден певец Борис Годжунов, предаде репортер на София Topnovini.bg.

„За съжаление много късно беше признат и за съжаление той си отиде огорчен. Не бива хората да си отиват огорчени от този свят, след като са приемали аплодисментите и любовта на хората. А Борето я даваше в неимоверни количества и това си личеше по неговите изпълнения. Прекрасна и широка душа. Изключителен приятел и колега. Това е загуба за абсолютно всички нас. Бог да го прости“, завърши Леви.

Едни от големите имена на българската музикален сцена споделят за Годжунов, че той е един от най-добрите български изпълнители. Определят го като човек на достойнството и честта.

„Той си остава българският Том Джоунс“, върна спомените си за него в последния му земен миг Янка Рупкина.

„Цял хор си направиха наши колеги там, горе на небето – и Мария Нейкова, и Паша, и много от другите спътници, с които сме работили. Сигурен съм, че ще направят нещо приятно и ще продължат да пеят“, каза Развигор Попов с последното си „сбогом“.

„Борето беше голям мъж. Жалко, че оценяваме това, което имаме, когато го изгубим“, отбеляза Орлин Горанов.

Борис Годжунов си отиде след тежко боледуване на 73-годишна възраст.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама