Депутатите масово са сменяли колите си миналата година

17:23, 16 юни 15 / Политика 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Доста от депутатите са купили нови коли през миналата година, често едновременно с това са върнали старите си лизингови автомобили или пък са ги продавали.

Сред тези, които са се обзавели с нови возила са Александър Ненков от ГЕРБ, който е взел кола на лизинг за 45 хил.лв., социалистът Атанас Зафиров – отделил 30 хил.лв. за това, Валери Жаблянов (БСП)пък изплаща лизинг за 33 хил.лв., Гюнай Хюсмен е похарчил пари за две коли, също два автомобила е взел и бившият икономически министър от ГЕРБ Делян Добрев, като възмездно е прехвърлил други два.

На лизинг е взел возило и Кирил Калфин от ГЕРБ. С нова кола може да се похвали и съпругът на ексминистъра на спорта Мариана Георгиева от ДПС, но за скромните 2500 лв. Даже и парламентарният председател Цецка Цацева има да изплаща остатък от лизинг 2782 лв.

Сред най-богатите народни представители са зам.-председателят на групата на ГЕРБ Красимир Велчев и ексшефа на НС от НДСВ и настоящ реформатор Борислав Великов.

Великов има в наличност 38 хил.лв., но има вземания за над 1.9 млн.лв. Красимир Велчев пък има да получава над 850 хил.лв. Той дал на заем и над 1 млн.лв. на местни лица.

След най-бедните е лидерът на „Атака“ Волен Сидеров с едва 3680 лв. налични средства.

Делян Пеевски пък е подал уведомление, че няма промяна в имотното му състояние.

Очаквайте подробности

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама