Ирен Филева от БНР отвърна на непротестиращите си колеги

18:17, 16 юни 15 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес служители от радиото, които не подкрепят протеста и исканията за оставака на Радослав Янкулов, отправиха апел към колегите си да проявят разум и да спрат да уронват престижа на институцията БНР. В отговор на искането им един от протестиращите журналисти от медията Ирен Филева написа коментар в профила си във фейсбук.

Публикуваме коментара на журналистката без редакторска намеса.

Те са НЕпротестиращи, но подкрепят ръководството и като "трета страна" по думите на Георги Лозанов бяха изслушани в СЕМ. Имат си подписка с логото на БНР, но официално никъде не са я внесли.И не, не било имало натиск при подписването на подкрепата на т.нар. ръководство.

Твърдят, че ръководството било изпълнявало исканията на протестиращите, но истината е друга. Проверката от АДФИ беше поискана от протестиращите и разрешена от финансовия министър.

Говорят за проверка от Сметната палата, но цитират някакви стари заключения. В СЕМ също коментираха, че искат проверка по целесъобразност от Сметната палата, но после се разсеяха и не гласуваха решението.

Цитираха, че ръководството си било избрало външна фирма да оцени как се справят, а протестиращите назоваха фирмата седмица, преди да се отворят офертите.

След девизите на плакати, които разделиха БНР, сега имаме и продължение... В това време ръководството спира предаватели, програмите не се чуват и това е добро управление според СЕМ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама