Соломон Паси иска СЕМ да се намеси, ако папарашко предаване следи семейството му

18:52, 16 юни 15 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бившият външен министър Соломон Паси призова СЕМ да се намеси, ако наистина с окаже, че двете коли, които следят семейството му вече два месеца, са на предаването „Папараци“ на бТВ.

По-рано днес той се оплака в Туитър за следенето, а съпругата му Гергана Паси публикува и снимка на един от хората, които са я „изпратили“ днес дори до летището.

Паси каза, че няма потвърждение колите да са свързани с предаването. „СЕМ трябва да се намеси в случаи, когато такива предавания, работят с подмолна техника, те да не се излъчват в националния ефир“, каза той. Той определи случващото се като комбинация на проследяване с тормоз и разказа, че първият път, когато засякъл проследяването той било от дома му до Военно-историческия музей. „Какво тайно може да има да ида да си видя трабанта“, възмути се Соломон Паси.

Ексминистърът посочи, че има две цели, които се надява да се случат по време на българското председателство на ЕС през 2018 г. - да отпадне роумингът, който определи като „робство“ и многобройните заседания на различни органи на ЕС да може да се следят електроннно. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама