14 млн.лева инвестира EVN в Старозагорско

09:08, 23 юни 15 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Общо 14 млн. лв. ще инвестира тази година в мрежата си и в изграждане на нови обекти в Старозагорско електроразпределителното дружество „EVN България” , съобщи регионалният мениджър Робърт Дик на среща с областния управител инж. Георги Ранов. На срещата присъства и Костадин Величков, изпълнителен член на Съвета на директорите на „EVN България”.

Една от инвестициите е изграждането на подземен кабел до територията на бившия „Агробиохим”  в Стара Загора. Новото съоръжение ще поеме обслужването на всички промишлени мощности, които се намират там.

„Областният управител и регионалният мендижър обсъдиха актуалните теми за цената на тока и реакциите на бизнеса и на синдикатите по повод предстоящото поскъпване на електроенергията за бизнес абонатите”, информираха от областната управа.  Инж. Ранов е изразил задоволство от доброто сътрудничество при решаването на важни за региона проблеми при възникнали кризисни ситуации. Той пожела ползотворните контакти да продължат и занапред, включително и със съвместни инициативи в социалната и културната сфера.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама