Българският мюзикъл за деца "Славните котета" с премиера в Каварна

11:20, 23 юни 15 / Култура 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият български мюзикъл за деца"Славните котета" е създаден през 2011 г. и  ще има най-после своята премиера в Каварна Очакваме на 24 юни от 18 часа в НЧ "Съгласие - 1890". Предизвикателството за неговото поставяне на каварненска сцена е приела Надя Ботева. В последните 3 години енергичната джаз и поп певица създаде вокална и арт академия в крайморския град. Вече е любимка на каварненските деца със своите забавни и амбициозни арт-проекти.

 Мюзикълът „Славните котета“  е по либрето и текст на песните на Гергана Сотирова, музика Стефан Димитров, сценография Лидия Къркеланова, костюми Надя Ботева, хореография Камелия Андреева, вокален педагог Надя Ботева. В мюзикъла участват 15 деца на възраст от 8 до 15 години, които пеят, танцуват и артистично разказват увлекателната история, в която доброто побеждава злото.

Пъстрите костюми на котките-кипри,  ярката сценография, фантастичната музика на Стефан Димитров, интересният текст и чудесната игра на малките артисти и певци, са истинско пиршество за сетивата.„Славните котета" е пищен, красив и поучителен  спектакъл, който няма да разочарова малките и големи зрители, любители на музикално-сценичните театрални форми.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама