Варненската полиция продължава да джоби наред

15:03, 23 юни 15 25 1145 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненската полиция продължава да джоби наред, симулирайки борба с наркоразпространението. Този извод се налага от криминалната сводка на МВР за периода 19-21 юни, през който не е арестуван нито един наркодилър, но за сметка на това 8 души са пренощували в арестите на полицейските поделения.

Дали някой от задържаните е изпял откъде се снабдява с дрога и ще стигне ли МВР чрез дилърите до големите играчи на наркопазара, като например Чупито, питат бивши служители на правоохранителната система.

31-годишен варненец е бил спрян от полицаите малко преди 4 часа в неделя на бул. "Цар Освободител”. Мъжът доброволно предал на служителите на реда найлоново пакетче с близо 1 гр. амфетамин, след което бил задържан за 24 часа. Малко по-късно в Морската градина полицаите спипали 24-годишен мъж с кутия марихуана. Младият мъж, който е известен на униформените, също е задържан в ареста за денонощие.

На 20-ти юни, близо до варненско училище на ул. "Царевец”, е хванато непълнолетно момче с около половин грам марихуана, сложена в метална кутия. Тийнейджърът също е известен на полицаите с предходни провинения. Разпитан е и е предаден на родителите му. Същия ден на изхода на курорта "Златни пясъци", при проверка на автомобил "Пежо", униформените открили у 34-годишен софиянец таблетка амфетамин. Със същия наркотик е задържан и 25-годишен добричлия, спрян от полицаите на входа на курортния комплекс.

Отново на 20-ти юни в Морската градина е хваната и 19-годишна варненка, добре позната на полицията. У нея са открити 19 грама марихуана. 26-годишен мъж пък бил заловен с 1,09 грама трева насред центъра на Варна. Материалите по всички случаи са докладвани на дежурен прокурор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама