Г.Пейчев: Само довършителни работи остават по "Арена Русе" месец преди откриването

18:11, 23 юни 15 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В момента текат довършителните работи по строежа на зала "Арена Русе", която се планира да бъде открита точно след месец - на 23 юли. Това коментира за Topnovini.bg изпълнителният директор на "Проект Русе” Георги Пейчев. 

Пейчев увери, че откриването ще бъде по план, и не се очакват проблеми. Трибуните вече са готови и боядисани, в момента се полага настилката на площада пред залата. Самият площад ще бъде готов още в началото на следващия месец, около 4-5 юли. 

Очаква се в близките дни да бъде доставена и акустичната система. Има и някои довършителни работи по санитарните възли, които също ще са готови по план.

Зала "Арена Русе" ще бъде открита официално на 23 юли с голям концерт на примата на българската естрада Лили Иванова. Предвижда се богата на събития програма в следващите месеци, като само седмица след официалното откриване на сцената ще бъде представен балетния шедьовър "Зорба Гъркът". Легендарните рокаджии от "Nazareth" ще разтърсят залата на 13 септември в рамките на традиционния "Green Rock Fest". Едно от най-очакваните събития - представлението на "Lord of the Dance" ще бъде на 4 октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама