Деца от 12 държави пеят на сцената на Римски терми във Варна

12:03, 26 юни 15 / Култура 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Популярните певци от българската музикална сцена Деси Добрева и Богдан Томов ще пеят заедно с децата от Студио „ДА“ на сцената на третия Европейски фестивал за детска песен „Златни искри“. И двете звезди имат записани песни с варненските малки изпълнители. 

Александра и Константин, дуото представило за първи път Беларус на „Евровизия“ ще представи своите нови песни. Сцената под звездите на Римски терми, които ще бъдат преоборудвани специално за фестивала,  ще събере на 30-ти юни в  20 часа деца от България, Русия, Азербайджан, Малта, Армения, Украйна, Сърбия , Румъния, Великобритания, Унгария, Молдова и Беларус, които ще представят песни за деца от своите страни. 

На следващата вечер в Аулата на Икономически университет- Варна в 18:00 часа малките певци ще премерят сили в международния конкурс за деца-изпълнители. 

В рециталната програма ще се включат и звездните участници от група „Непоседи“ - руското Дисни за деца и млади певци. Театрално-музикалната формация е родила не една и две деца-звезди в руската поп музика. Представители на групата взеха награди и при двете си участия на сцената на „Златни искри“.

Безспорна изненада за малката публика ще бъде гост-звездата от Молдова – Ден Уинър. Малкият изпълнител успява да зареди сцената с енергия при всяко свое изпълнение. Той е многостранен талант – свири, пее, танцува, участва в телевизионни предавания. 

Малките фенове на музиката ще бъдат зарадвани и от лауреатите в предходните две издания на фестивала - Мирела и Пресияна Димитрови и Мартин Йорданов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама