Шестима наркомани задържа полицията във Варна за ден

16:13, 26 юни 15 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненската полиция е задържала шестима души с наркотици за лична употреба за ден. Това показва криминалната сводка на МВР за 24 юни. Униформените обаче не са арестували нито един дилър на дрога. 

34-годишен варненец и непълнолетна софиянка са хванати с дрога на центалната улица "Михаил Колони“. При полицейската проверка е установено, че мъжът държи в себе си найлоново пакетче, съдържащо марихуана с тегло от 0,53 грама, а момичето изхвърлило на земята пликче с 0,43 грама амфетамин. Двамата са били отведени в ареста на І РУП, където са били задържани за срок до 24 часа.

Същия ден на крайбрежната алея, при извършване на полицейска проверка на лек автомобил "БМВ“, управляван от 25-годишен младеж от град Глоджево, е открито пакетче с  0,23 грама амфетамин. Спътникът му в колата също държал в себе си наркотици. Полицаите открили у 22-годишния мъж найлоново пакетче с 0,32 грама марихуана.

На 24 юни, на изхода на курорта "Златни пясъци“, за проверка е спрян лек автомобил "Ауди“. Униформените установили, че пътниците в немското возило държат в себе си наркотици. Двамата мъже са варненци на 20 и 22 години. Те носели найлоново пакетче с 0,23 грама марихуана и пликче с 1,59 грама амфетамин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама