Деца пребиват до смърт улични животни във Варна

16:20, 26 юни 15 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деца от ромски произход убиват по най-садистичен и брутален начин улични животни във Варна. За това сигнализира читател на Topnovini.bg на редакционната поща. Случаите на умъртвяване на невинни животинчета са зачестили напоследък. Само в близките две седмици с особена жестокост са били убити две малки котета на ул. "Княз Черкаски”, разказа варненец, който живее на същата улица.

В първия случай 9-годишно ромче е обесило с дълго парче кабел котенце и го окачило да виси на джанка, растяща насред улицата. В сряда вечерта пък няколко цигани на възраст около 12-14 години хванали друго котенце пред денонощен магазин и го налагали в подпорния стълб, докато починало.

"Такива античовеци, ако на тази възраст за антистрес терапия (така да го наречем условно) убиват котенца и кученца, то след 10-15 години по същата система ще колят хора - било млади или стари!”, коментира читателят на Topnovini.bg, пожелал анонимност.

Уважаеми читатели, очакваме вашите сигнали и снимки на редакционната ни поща: [email protected]. Анонимността Ви е гарантирана, освен ако изрично не сте поискали обратното.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама