"Ботев" (Пловдив) се отказа от лагера във Велинград, теренът в Ракитово бил лош

18:10, 26 юни 15 / Любопитно 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Представителният отбор на "Ботев" (Пловдив) няма да проведе планирания за следващата седмица подготвителен лагер във Велинград. Причината за решението е състоянието на терена в Ракитово, където "жълто-черните" трябваше да проведат по-голямата част от тренировките си по време на престоя в курортния град, съобщиха от клуба. 

След контролната среща с "Пирин" (Бл), която се игра именно в Ракитово, треньорският щаб на "Ботев" остана разочарован от качеството на тревната настилка. Заради по-големия риск от травми и предвид далеч по-добрите терени, с които разполага клубната база, Петър Пенчев и помощниците му предпочетоха лагера да се проведе в "Коматево" в същия период от време 29.06 - 04.07.

Промяната в лагера доведе и до такава в следващите две контроли - срещу втородивизионните "Оборище" и "Пирин" (Рз). Двете приятелски срещи ще се играят на комплекса в "Коматево", вместо в Ракитово. Датите на контролите остават непроменени - 30.06 (Оборище) и 04.07 (Пирин Рз), а началният час и на двата двубоя е 18:00.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама