Община Велико Търново осигурява база и треньори за спорт на децата през летните месеци

08:01, 27 юни 15 / Спорт 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Велико Търново осигурява възможност и насърчава децата и младите, като им осигурява възможност да спортуват през лятната ваканция.

С активната помощ, подкрепа и съдействие от страна на спортните клубове в Старата столица общината осигурява възможност на всички деца да тренират и да спортуват активно по време на лятната ваканция.

Спортните експерти, съоръженията са на разположение, както на онези, които вече са избрали своят спорт и тренират активно и последователно, така и за онези, които тепърва търсят подходящите за тях спортни занимания.

Експертите са на разположение и за консултации кой от спортовете е подходящ за децата, които имат желание тепърва да започнат да спортуват.

Осигурени са спортни експерти, треньори и медицинско обслужване за занимания по осем вида спорт : бадминтон, тенис на маса, лека атлетика, плуване, шахмат, баскетбол, волейбол и тенис на корт очакват новите спортни звезди на Велико Търново, както и децата и младежите, които просто искат да бъдат физически активни по време на своята лятна ваканция и да придобият нови и полезни знания и умения в процеса на спортуване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама