Какво се случва в столицата този уикенд

09:02, 27 юни 15 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бавно, но осезаемо летните забавления отпътуват към морето. Това се отнася предимно за музикалните събития в столицата, така че не се тревожете. Дори и лятната отпуска да е още далече, през почивните дни има достатъчно развлекателни мероприятия, които да посетите, включително и един дългоочакван за някои меломани концерт.

Ако още не можете да отскочите до морето, то ще дойде при вас тази събота. Bridge bar под моста на НДК ви кани на една вечер с хавайски коктейли, пиратски шотове, музичка като за около огъня и много морско настроение.

Преди лятното парти може да подгреете настроението с още много забавление в София. Например, с нощно градско каране на ролери. Разбира се, трябва добре да се подготвите, защото аматьори без предпазна екипировка няма да могат да участват в карането из нощтна София.

Този уикенд стартира и едно много приятно събитие – летният фест „Изкуството на жълтите павета“. Летният сезон на приложните изкуства и занаятите кани столичани всеки последен уикенд на мястото на бившият Мавзолей.

Българските занаяти, приложните и улични изкуства ще ви потопят в онзи свят – на вълшебство, любов и свобода.  Следващите два дни и децата ще са на арт вълна. Детският панаир на изкуствата подготвя разнообразна програма от ателиета и игри с напълно свободен достъп, които дават възможност на децата да се докоснат до света на творчеството, културата и образованието. Панаирът ще се проведе пред НДК.

За любителите на театъра НДК има две предложения за съботния ден: постановката „Брачна илюзия“ по Ерик Асус, с участието на Елена Петрова, Мариус Донкин и Валентин Танев и спектакъла „Прегърни Китай“. В неделя програмата предвижда постановката „Грозното патенце“ за най-малките и „Яворов, Лора и Мина в часа на синята мъгла“.

Какъв по-добър край на уикенда в София от концерта на „Тото“? Те ще вдигнат на крака българската публика в неделя в зала „Арена Армеец“. Преди концерта групата сподели пред медиите, че се надявааудиторията в София да усети емоциите, които ще бушуват на сцената, когато приятелите от детинство изпълнят вечните си хитове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама