Петима румънци са в болница след катастрофа на магистрала "Хемус" (обновена)

11:20, 27 юни 15 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автомобил с петима румънски граждани самокатастрофира на автомагистрала "Хемус", в близост до пътен възел Ветрино, в платното в посока Варна. Инцидентът е станал около 10.20 часа, съобщиха от полицията за Topnovini.bg.

29-годишният шофьор на лек автомобил "Деу Матиз" е изгубил контрол над волана, при което колата  се е блъснала в мантинелата и след това е навлязла в тревните площи край пътя. Освен водача в колата е имало и 4 жени - на 24, 25 и 28 години, уточниха от полицията.

На място веднага са пристигнали екипи на Спешна медицинска помощ и униформени. Всички пътници в автомобила са откарани в болница "Света Анна", където им се извършват обстойни прегледи.

По първоначални данни една от жените, на 24 години, е била в по-тежко състояние. Имало е опасност за живота й. Останалите участници в инцидента са с по-леки травми, съобщи д-р Мая Рашева от Спешния център.

Причините за произшествието се изясняват. Най-вероятната причина за катастрофата е шофиране с висока скорост, коментираха от полицията.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама