"Ботев" (Пловдив) привлече двама футболисти от "Локомотив" (София)

08:57, 30 юни 15 / Спорт 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Ботев" (Пловдив) реализира двоен трансфер две седмици след началото на лятната подготовка, след като привлече в редиците си вратаря на "Локомотив" (София) Валентин Галев и крилото на столичните "железничари" Даниел Генов, съобщиха от пловдивския клуб. 

Двамата сключиха едногодишни договори с "Ботев" (Пловдив), които влизат в сила от 1 юли т.г. Генов и Галев пристигнаха на базата в "Коматево" в понеделник сутринта. След като подписаха контрактите си, новите попълнения се присъединиха към лагера на новите си съотборници, а няколко часа по-късно ще направят и първата си тренировка с "Ботев".

Полузащитникът на "Ботев" Мариян Огнянов пък удължи контракта си с клуба до лятото на 2016 г. Ден преди изтичането на досегашния му договор плеймейкърът на "канарчетата" сложи подпис под ново едногодишно споразумение.

Така "седмицата" на "жълто-черните" ще продължи да играе за "Ботев" поне още един сезон, след като по-рано този месец халфът бе пред трансфер в румънския "Търгу Муреш". Лични причини отказаха Огнянов от преминаване във вицешампиона на северната ни съседка и Мариян предпочете да продължи да носи екипа на най-стария клуб в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама