Депутатът, чийто син хванаха с 0,5 кг трева: Той е невинен и е на свобода

07:50, 01 мар 16 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Народният представител от ГЕРБ Димитър Танев се включи на живо в ефира на „Нова телевизия“, за да обясни как неговият син Крум Танев е бил заловен с 500 грама марихуана. Припомняме, че вчера той отказваше всякакъв коментар.

Танев-баща казва, че е разбрал за случая от медиите. По думите му той не знаел синът му да има други криминални провинения и е достатъчно голяма за да поеме отговорността за действията си.

Приятел на Крум го е помолил да го придружи в разходка до Гърция с автомобил на трети човек, като на връщане минали през Гоце Делчев. На излизане от града след22.00 ч. са спрени за проверка. В колата имало много неща, но униформените попаднали на торбичка със съмнително вещество в нея, което отговорило положително на теста за марихуана.

„Синът ми отрича тя да е негова, като в същия момент и двамата са поискали пръстови отпечатъци на чантата. За няколко часа са ги задържали, разпитали са ги и са освободили.

Димитър Танев споделя, че семейството му има частна фирма, произвеждаща различни конструкции, в която работи цялото му семейство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама