Бургаският бандит Горан Горанов преби свещеници в църква

08:13, 01 мар 16 25 530 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Известният с многобройните си криминални прояви бургазлия Горан Горанов сътвори нова хулиганска проява, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Снощи около 18.39 ч. 31-годишният мъж нахлул в католическата църква на ул. „Цар Петър“ № 5 и нанесъл множество удари в областта на лицето на двама от свещениците в светата обител, след което избягал.

Двамата пострадали свещениците са откарани от екип на спешна медицинска помощ в „Шокова зала“ при МБАЛ - Бургас за преглед. По случая в Първо Районно управление - Бургас е образувано бързо полицейско производство за нанесени телесни повреди по хулигански подбуди.

Малко по-късно Горан Горанов, който е обявен за местно издирване, е бил задържан.

Припомняме, че в края на януари Бургаският районен съд осъди местния бандит на 3 години и 4 месеца „лишаване от свобода” за извършен въоръжен грабеж.

Бившият гард има множество провинения. През месец август миналата година той заплаши с убийство управителя и клиенти на бар „Кашмир”. Няколко месеца по-рано Горан втрещи съседите си в комплекс „Меден рудник”, като висна дрогиран от терасата на блок 91. През 2014 г. пък стреля с пистолет в компютърен клуб и помля от бой четирима души.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама