Европа се разделя на „Орбан“ и „Меркел“, да последваме Унгария, поиска Георги Марков

08:46, 01 мар 16 / Политика 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Европа се разделя на мултикултуризма, проповядван от немския канцлер Ангела Меркел и на християска Европа на унгарския премиер Виктор Орбан, която настоява за спазването на правовия ред. Това каза бившият конституционен съдия Георги Марков в ефира на „Нова телевизия“ във връзка с очакваната миграционна вълна към Стария континент, свързана със затоплянето на времето.  

Попитан защо министър-председателят Бойко Борисов следва пътя на Меркел, Марков обясни, че България е силно ангажирана с Европейския съюз и разчита на еврофондове заради липсата на действащата икономика. На въпрос какво трябва да направи България Марков обяви, че трябва да си затвори границите.

„Този поток от хора накрая ще бъде оставен в Гърция. Те ще влязат в Сандански и ще дойдат да ни късат гащите и сутиените по „Витошка“. Тези хора не знаят какво е тоалетна, изнасилват и вървят на орди“, описа ги Марков.

Според него има ГКПП-та, на които трябва да се редят, както го правят нашите превозвачи. По думите му българските шофьори не са втора ръка хора, за да правят разлика.

„На пропусквателните пунктове трябва да кажат от какво са репресирани. Народното събрание да им заяви: „Уважаеми нашественици, не минавайте незаконно границата, защото ще ви спираме, ако се наложи и със сила. Уважаеми г-н Юнкер, не си давайте оставката, но нашата Конституция казва, че никой не може да си присвои българския суверенитет. Ще се защитим със стена“, посъветва бившият конституционен съдия

По думите му тези мигранти са съсипали християнска Европа пред очите ни. „С тия ли хора ще живеем? да изнасилват децата ни“, попита Марков.

Според него потокът от хора трябва да бъде спрян от НАТО със военна сила и Европа да бъде защитена.

Той цитира думите на Виктор Орбан, който казва, че не сме длъжни да живеем в нашия дом с хора, които не желаем. „Как ще ни налагат квоти – това да не са картофи? Европейските граждани трябва да бъдат питани дали искат тези мигранти преди да вземат нещата в свои ръце“, предложи Георги Марков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама