Московчани искат линч за бавачката, обезглавила дете

14:16, 01 мар 16 / Свят 25 219 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гневни московчани запречиха пътя на буса, който превозваше бавачката Гюлчехва Бобокулова, да напусне дома, в който обезглави невръстната Настя, съобщават руските медии. "

Ще те режем и ние на парчета, както направи с детето! Ти си демон, не заслужаваш да живееш!". Такива възгласиха се чували от тълпата възмутени граждани.

По-рано днес полицейските службите провели следствен експеримент, по време на който 39-годишната Бобокулова да покаже на униформените как точно е отнела живота на болното детенце, съобщи руската телевизия NTV.

Със спокоен тон и видимо адекватно състояние Гюлчехра обяснила една по една стъпките, по които е действала с детето. Докато говори и действа жената е пазена от толкова полицаи, колкото се ползват за кортежа на някой държавен глава.

Пред дома на детето хора от цяла Москва оставят цветя, играчки, палят свещи и плачат.

 За момента Гюлчехра е в ареста. Престои да се определи каква точно ще е присъдата й.

Припомняме, че в понеделник цяла Русия беше шокирана от бруталното убийство на малкото момиченце. Бавачката на детето изчакала родителите му да тръгнат на работа, убила е момченцето, подпалила апартамента и тръгнала към метрото, където се разхождала с отрязаната глава и крещяла Бог е велик на арабски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама